КП "ЕЛУ автодоріг". Новий туристичний об’єкт

3 сер. 19:00


КП "ЕЛУ автодоріг"

Фахівці комунального підприємства "Експлуатаційне лінійне управління автодоріг" Миколаївської міськради продовжують ямковий ремонт на дорогах міста, прочищають та ремонтують зливову каналізацію, – повідомляється сьогодні на сторінці підприємства у Телеграмі. Також саме ЕЛУ автодоріг забезпечує функціонування миколаївських мостів.

Які ремонтні роботи на дорогах міста здійснюють працівники ЕЛУ та з якою періодичністю? В якому стані перебувають миколаївські мости та що потрібно для їх належного функціонування?

Гість – заступник директора КП "ЕЛУ автодоріг" Миколаївської міськради Павло Лаврентьєв.

Новий туристичний об’єкт

Нову туристичну локацію відкрили на березі Дніпро-Бузького лиману, поблизу села Солончаки, Очаківського району, повідомляють кореспонденти Суспільного. Зараз на мисі Аджигол ініціатори створення рекреаційної зони облаштовують територію, планують встановити тіньові завіси, місця збору та сортування сміття. Туалети та душові кабіни вже монтують. На Аджигольському мисі це перше місце відпочинку для туристів.

Чому саме тут впроваджується туристичний об’єкт? Як дістатися до Аджиголу? Чи не зашкодить нова туристична локація збереженню унікальної природи місцини?

Гість ‒ ініціатор створення рекреаційної зони Микола Грубий.

Інші випуски
Більше відео