Підсумки навчального року 2020-2021. Дороги Миколаївщини

1 лип. 19:00


Підсумки навчального року 2020-2021

Першого липня стартує кампанія зі вступу до вищих навчальних закладів, - повідомляє сайт Міністерства освіти і науки України. 

Які підсумки ЗНО на Миколаївщині та про що вони свідчать? Чим позначився 2020-2021-ий навчальний рік? Що нового планується у наступному навчальному році? 

Гостя – директорка департаменту освіти і науки миколаївської ОДА Алла Веліховська.

 

Дороги Миколаївщини

28 червня, коли через дорожні ремонтні роботи на Південно-Бузькому мосту продовжували утворюватися затори, голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім на своїй сторінці у «Фейсбуці» розповів про оперативні рішення – зокрема, рішення міськвиконкому про заборону на час ремонту мосту рухатися великовантажному транспорту трасою М-14 по території міста. Також він розповів про ініціативу щодо наведення понтонного мосту через Південний Буг вище Миколаєва, у районі села Гур’ївка – для зменшення потоку машин у місті.

Чим допоможе понтонний міст і коли він може бути наведений? Як упорядкувати рух великовантажного транспорту дорогами області і міста? Як відбувається ремонт і будівництво нових  доріг в області цього року?

Гість – голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

Ведучий у студії новин – Володимир Степанов, у гостьовій студії – Тетяна Мілякіна.

Інші випуски
Більше відео