Безбар’єрна Миколаївщина. Зберегти дороги Миколаївщини

8 чер. 19:00


Безбар’єрна Миколаївщина

Програма із забезпечення доступності соціально важливих об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення була прийнята у Миколаєві у 2000 році, ‒ повідомляє сайт міськради. Нині виконується обласна програма «Безбар’єрна Миколаївщина», ‒ документ розміщений на сайті обласної ради.

Скільки на Миколаївщині людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення? Як виконуються програми із забезпечення доступності? Хто і як контролює виконання цих програм?

Гість – регіональний координатор взаємодії з громадськістю Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини Вадим Жепало.

Зберегти дороги Миколаївщини

7 червня постійна комісія Миколаївської обласної ради з питань промислової політики, підприємництва, транспортної інфраструктури, водногосподарського комплексу, енергетики та енергозбереження, зв’язку та цифровізації розглянула проблемні питання функціонування габаритно-вагових комплексів на території області. Пряма трансляція засідання відбувалась на сайті облради.

Чому важливо контролювати вагу великовантажних авто, що їдуть дорогами області? Скільки в області габаритно-вагових комплексів? Наскільки ефективно вони працюють?

Гість – голова постійної комісії Миколаївської обласної ради з питань промислової політики, підприємництва, транспортної інфраструктури, водногосподарського комплексу, енергетики та енергозбереження, зв’язку та цифровізації Іван Кухта.

Ведучий в студії новин - Володимир Степанов, у гостьовій студії - Тетяна Мілякіна.

Інші випуски
Більше відео