Лікування туберкульозу в умовах пандемії COVID-19. Весняний призов-2021

24 бер. 19:00


Лікування туберкульозу в умовах пандемії COVID-19

Пандемія COVID-19 піддає ризику прогрес боротьби з туберкульозом та забезпечення рівного доступу до профілактики та догляду, - йдеться у сьогоднішньому повідомленні на сайті Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України, присвяченому Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом.

Чим небезпечний COVID-19 для хворих на туберкульоз? Яких додаткових заходів безпеки повинні дотримуватися хворі на туберкульоз в умовах пандемії коронавірусу? Скільки на Миколаївщині хворих на туберкульоз? Чи вистачає у медиків області ресурсів для протидії поширенню туберкульозу?

Гостя: експертка управління охорони здоров’я Миколаївської ОДА з напряму «Фтизіатрія», лікар дитячий фтизіатр, Світлана Стригуль.

Весняний призов-2021

Скільки миколаївців має бути призвано до війська цієї весни? У які терміни? До яких підрозділів? Як змінюється кількість призовників останніми роками?

Гість: заступник військового комісара - начальник сектору комплектування Миколаївського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Віталій Колодкін.

У студії новини працює Володимир Степанов, у гостьовій студії - Федір Бондар.

Інші випуски
Більше відео