Посилення карантину у Миколаєві. Суперечки навколо прапора

23 бер. 19:00


Посилення карантину у Миколаєві

З 24 березня до 4 квітня у Миколаєві вводяться додаткові карантинні обмеження, таке рішення вчора прийняла міська комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, - повідомляє сайт міськради.

Які саме обмеження вводяться? Хто і як контролюватиме їх дотримання? На який результат розраховує міська влада? Чи можуть бути подовжені обмеження? Гість – перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков.

Суперечки навколо прапора

На сесії Миколаївської обласної ради 16 березня було прийняте рішення про встановлення у найвищій точці Миколаєва великого синьо-жовтого прапора, аналогічного тому, що майорить над Дніпром. Найбільше суперечок у сесійній залі і в соцмережах виникло через оголошену вартість об’єкту – спочатку 14, а згодом – 27 мільйонів гривень - разом з реконструкцією скверу, над яким планують встановити стяг.

Чи потрібен у Миколаєві такий прапор? Чого більше в суперечках навколо проєкту: турботи про бюджетні кошти чи політики та піару?

Гостя – докторка політичних наук, керівниця навчально-наукового аналітичного центру дослідження гібридних загроз національній безпеці на Півдні України Наталія Ніколаєнко.

У студії новин працює Володимир Степанов, у гостьовій студії - Тетяна Мілякіна.

Інші випуски
Більше відео