04.09.2020. Новини. 19:00

4 вер. 19:00


Новини Інформаційна картина дня (04.09.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- У Миколаєві під час затримання поліцією помер чоловік. Правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що на вулиці Перша Інгульська у Центральному районі невідомий кидає в перехожих цеглинами. На місце події прибув наряд поліції охорони.

- У Інгульському районі Миколаєва горіли 300 квадратних метри трави та сміття. Причини займання встановлюють рятувальники.

- Проголосувати на місцевих виборах можна за фактичною адресою проживання. Центральна виборча комісія спростила алгоритм зміни виборчої адреси.

- Станом на 4 вересня в Миколаївській області виявлено 59 нових випадки COVID-19. Всього зареєстровано 1504 хворих. За добу - два летальних випадки.

- Співробітники комунального підприємства "Миколаївводоканал" виконують сезонне миття каналізаційних мереж. Каналопромивальна машина під тиском води вимиває та всмоктує сміття.

- У Миколаївському академічному обласному театрі ляльок відбувся закритий показ інклюзивної вистави "Мауглі". Вона увійшла у 27 кращих вистав серед 80, які були надіслані на Всеукраїнський театральний фестиваль - премію "ГРА". Члени журі переглянули виставу у відео-форматі, тепер оцінюють наживо.

- «Кавуни» проти «корабелів». У першому турі Першої ліги з футболу «Миколаїв» зіграє на виїзді проти херсонського «Кристала».

Ведучий програми - Володимир Степанов.

Інші випуски
Більше відео