27.07.2020. Новини. 19:00

27 лип. 19:00


Інформаційна картина дня (27.07.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- На Миколаївщині загинули двоє працівників приватного акціонерного товариства «Баштанський сирзавод». Це сталося під час виконання ремонтних робіт службового автомобіля.
- Смертельна ДТП поблизу Нової Одеси. Там автомобіль МАН зіткнувся із спеціальним дорожньо-ремонтними автомобілем МАЗ, водій першого загинув на місці.
- У Миколаєві поліцейські затримали чотирьох чоловіків, яких підозрюють у викраденні іноземного бізнесмена. Інформацію підтвердив начальник головного управління Нацполіції Миколаївської області Сергій Шайхет.
- За останню добу на Миколаївщині не зафіксовано нових випадків COVID-19.
- 147 розумних камер встановлять в місті до кінця цього року. За умови, якщо знайдуть 7.5 млн грн на втілення проєкту. Про це розповіли в миколаївській міській раді.
- Маленька Іспанія - у під’їзді. Жительки Миколаєва розмальовують стіну на першому поверсі у своєму будинку на вулиці Колодязній, 8. Жінки зображують середземноморське узбережжя.
- Сьогодні виповнюється три роки макету «Місто мрії», що експонується в Миколаївському обласному краєзнавчому музеї. За цей час виставку відвідали більше 17 тисяч людей.

- У Першій футбольній лізі України триває боротьба за збереження місця у другому за статусом дивізіоні на наступний сезон. У 27-му турі «Миколаїв» прийматиме харківський «Металіст-1925».

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео