23.07.2020. Новини. 19:00

23 лип. 19:00


Інформаційна картина дня (23.07.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):
- В Южноукраїнську в останню путь провели бійця 36-ї окремої бригади морської піхоти 18-ти річного Артема Козія. Який загинув отримавши чисельні осколкові поранення в наслідок ворожого обстрілу під Павлополем 21 липня.
- Депутати миколаївської міської ради прийняли так звану «гуманну» програму поводження із безпритульними тваринами.
- Продавці квіткового ринку під час сесії Миколаївської міської ради звернулися до депутатського корпусу з проханням не виносити рішення про знесення квіткового павільйону на проспекті Центральному, в районі 6-ї Слобідської.
- Станом на 23 липня, на Миколаївщині зафіксовано 6 нових випадків захворювання на COVID 19. Дві людини перебувають у лікарні. Всього зареєстровано 534 підтверджених випадки коронавірусу.
- 2 тисячі екземплярів унікальних книг та періодичних видань – перша експозиція новоствореного Музею книг. Його відкриття відбулося на базі Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки. Вся ж колекція раритетних видань налічує 55 тисяч примірників.
- У Миколаївському зоопарку - поповнення у кількох відділах. Батьками у червні-липні стали родини плазунів, парнокопитних та приматів.
 
Ведуча програми - Світлана Кльосова.
Інші випуски
Більше відео