02.07.2020. Новини. 19:00

2 лип. 19:00


Інформаційна картина дня (02.07.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- У Вітовському районі Миколаївської області зайнялося сміття на полігоні твердих побутових відходів. Аби загасити пожежу, рятувальники працювали майже добу.

- Полігон побутових відходів знаходиться поблизу приватних будинків села Мішково-Погорілове. Місцеві жителі кажуть: цього року це перша пожежа на сміттєзвалищі.

- Протягом минулої доби на Миколаївщині ще у трьох людей виявили COVID-19. Інфіковані – жителі Врадіївки.Тепер у районному центрі – 34 особи з коронавірусом.

- Відсьогодні, 2 липня, свою роботу поновили кінотеатри.

- 2 липня на проспекті Центральному, біля зупинки Мала Морська, бійці 10-го взводу державного гірничорятувального загону обстежили зливову каналізацію. Шукали закупорки та несанкціоновані врізки. Оглянули 150 метрів колектору, який не впорався з потоком води під час останніх двох злив.

- Волонтерський опорний пункт «Душа півдня» відкрив четвертий сезон. Табір, що розташований на острові Джарилгач у Скадовському районі Херсонської області, щоліта приймає на відпочинок сім’ї учасників АТО-ООС та волонтерів.

- Кузов із фанери, колеса від моторолера та багажне відділення із радянського комбопідсилювача «Гармонія». 71-річний пенсіонер з Баштанки змайстрував електромобіль.

Ведучий програми — Володимир Степанов.

Інші випуски
Більше відео