25.06.2020. Новини. 19:00

25 чер. 19:00


Інформаційна картина дня (25.06.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- У масках і на дистанції 1,5 метри між абітурієнтами. У Миколаєві стартувала основна сесія ЗНО. Цього року через пандемію коронавірусу тестування складали за новими правилами.

- Миколаївські рятувальники відпрацювали гарнізоні тактико-спеціальні навчання на базі палацу культури Головного управління Нацполіції в Миколаївській області. - Станом на 10:00 25 червня в Миколаївській області зафіксовано сім нових випадків коронавірусної хвороби. П’ять людей підключено до апаратів штучної вентиляції легенів. Шість людей одужало.

- З першого липня в Україні на 74 гривні зросте прожитковий мінімум. Складатиме 1712 гривень. Це передбачено Законом України «Про державний бюджет на 2020-й рік». В зв’язку з цим – збільшуються розміри пенсій. Про це в ході брифінгу розповіла Олена Сичугова, начальниця Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

- Круглий стіл «Сприяння виборчим правам людям з інвалідністю» - відбувся в рамках проєкту «Жінка в політиці - зміни в державі». Обговорювали доступність виборчих дільниць для людей з інвалідністю.

- Перші в цьому році змагання на відкритій воді з веслування на байдарках та каное відбулись у Миколаєві. П’ятдесят вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлант» долали спринтерську дистанцію.

- Два видалення з поля, пенальті та шість забитих м’ячів. Перший матч після карантинної паузи у рамках Першої футбольної ліги зіграли «Миколаїв» та «Прикарпаття».

Ведуча програми — Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео