Працівникам Миколаївської філії Суспільного представили нового менеджера

Працівникам Миколаївської філії Суспільного представили нового менеджера

21 гру. 2018

На зустрічі з колективом Миколаївської філії Суспільного, що відбулася 21 грудня, виконавий директор НСТУ Олександр Лієв представив новообраного менеджера філії. За результатами відкритого конкурсу менеджером Миколаївської регіональної дирекції Суспільного став Дмитро Лугінець.

«У Дмитра є карт-бланш, від нас точно. Мої прохання і мої доручення на наступний рік: створення нового open-space ньюзруму, створення нової студії теледебатів, новин, «Теми дня», «Ранку» та створення нової віжн-радіостудії», — зазначив виконавчий директор Суспільного мовлення Олександр Лієв.

Дмитро Лугінець із 2014 року працює в Миколаївській філії (тоді — ОДТРК), опікувався комп’ютерною мережею і апаратним обладнанням телерадіокомпанії. Має вищу освіту за спеціальністю системи і методи прийняття рішень, здобув кваліфікацію аналітика з комп’ютерних систем.
З грудня 2017 року став головним інженером філії. Займався розробкою та впровадженням нових технологій, координацією робіт із реконструкції, модернізації та введенням в експлуатацію нового обладнання. Також забезпечував прямі трансляції, включення й телемости.

«Моєю першочерговою задачею на посаді менеджера буде саме забезпечення монтажу на інсталяції нового обладнання, навчання інженерно-технічного персоналу, реконструкція декорацій основного студійного павільйону, робота з рекламними агентами та ремонт приміщень», — зазначив менеджер Дмитро Лугінець.

Також Олександр Лієв передав Миколаївській філії комплект нового телеобладнання для студії: 4 камери-роботи, комп’ютери, екрани тощо. Обладнання було придбане за кошти Державного Департаменту США для проекту «Регіональні Дебати».

«Техніка, яку привіз сьогодні Олександр Лієв, — це комплект з чотирьох роботизованих студійних камер роздільною здатність Full HD, спеціалізованої комп’ютерної техніки та багато іншого. Все обладнання використовуватиметься в основному студійному павільйоні філії та забезпечуватиме перехід на широкоекранний формат мовлення — 16:9», — розповів менеджер Миколаївської філії Суспільного Дмитро Лугінець.

За словами пана Лугінця, нове обладнання значно покращить якість студійних передач, в чому глядачі телеканалу «Миколаїв» зможуть переконатись у найближчий час.

«Вливання сучасної знімальної техніки, спеціального обладнання та апгрейд існуючих телестудій — відкривають для Миколаївської філії Суспільного реальну можливість перейти на вищий рівень свого розвитку, створення якісних телерадіопрограм, що відповідають вимогам сучасного мовлення та стандартам Суспільного», — зазначила продюсерка Миколаївської філії Суспільного Анастасія Тімановська.

Нагадаємо, 17 грудня було оголошено про перемогу Дмитра Лугінця у відкритому конкурсі на посаду менеджера Миколаївської філії.