У грудневому випуску #Звіти_наживо миколаївцям звітуватиме міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич

У грудневому випуску #Звіти_наживо миколаївцям звітуватиме міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич

18 гру. 2018

Уже цієї п’ятниці, 21 грудня, о 19:20 у прямому ефірі телеканалу “Миколаїв”  відбудеться фінальний випуск #Звіти_наживо у 2018 році, присвячений звітуванню міських голів, їхніх заступників та керівників обласних рад. Протягом 52 хвилин Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич розкаже про здобутки на посаді та плани розвитку міста на наступний рік, а також дасть відповідь на гострі запитання активістів та журналістів.

Команда Суспільного за участі Громадського руху ЧЕСНО поставить міському голові Миколаєва запитання, що стосуватимуться основних проблем міста, зокрема, транспортних викликів, містовпорядкування, забудов, екологічних проблем, утилізації сміття, результатів децентралізації, можливостей розвитку міста, закладених у бюджет тощо. Окремо гості студії обговорять рівень виконання місцевою владою своїх обіцянок на 2018 рік та реалістичність планів на 2019 рік.

Пряму трансляцію #Звіти_наживо дивіться на нашій сторінці у Facebook та слухайте наш прямий ефір на UA: Українському Радіо. Миколаїв на хвилі 92 FM.

Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Сєнкевича та протягом прямого ефіру за телефоном студії телеканалу “Миколаїв”: (0512) 76 92 33 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Команда UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадський рух ЧЕСНО продовжують всеукраїнський проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ. Наступний випуск #Звітів_наживо відбудеться в перші місяці 2019 року. Слідкуйте за анонсами!