Миколаївська філія Суспільного підтримала III Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби

Миколаївська філія Суспільного підтримала III Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби "Хоробрі серця"

11 гру. 2018

8 грудня в Миколаєві відбувся III Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби "Хоробрі серця", присвячений пам’яті Петра Барашковського. Цього року, крім учасників з семи областей України (Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Київської, Луганської та Запорізької) та Києва, участь узяли дві команди з Молдови (м. Тираспіль та м. Каушани).

Фото John Moffitt

За словами організатора турніру Дениса Барашковського, охочих взяти участь у змаганнях було більше, ніж може вмістити приміщення і формат змагань.

"Рамки турніру розширюються. Ми могли б привезти більше людей, бо заявок було дуже багато. На жаль, можливість трьох килимів і боротьби в один день не дозволяють провести змагання з кількістю людей більше трьохсот", — зазначив Денис Барашковський.

В турнірі взяли участь юнаки у двох вікових категоріях 2005–2007 рр. та 2008–2010 рр. народження. Бої проходили в два періоди тривалістю по 2 хвилини. Найкоротший бій тривав 10 секунд.

Переможців та учасників нагородили медалями і призами від спонсорів турніру. Наступного року організатори планують проводити дводенний турнір і залучити вдвічі більше спортсменів.



Як сказала продюсерка Миколаївської філії Суспільного Анастасія Тімановська, команда Суспільного завжди охоче підтримує заходи з розвитку спорту й пропаганди здорового способу життя серед української молоді.

"Миколаївська регіональна філія Суспільного готова й надалі підтримувати і надавати інформаційну підтримку таким заходам та його організаторам, бо нас об’єднує спільна мета — популяризація молодіжних видів спорту і вихід місцевих спортивних турнірів на міжнародну спортивну арену", — зазначила Анастасія Тімановська.
Фото John Moffitt

Нагадаємо, Миколаївска філія Суспільного також виступила інформаційним партнером фестивалю короткометражного кіно "Громадський проектор", який відбувся в Миколаєві з 28 по 29 вересня 2018 року.