Команда Суспільного Миколаєва інформуватиме про найважливіше у день другого туру виборів

Команда Суспільного Миколаєва інформуватиме про найважливіше у день другого туру виборів

20 лис. 2020

22 листопада, у день повторного голосування з виборів Миколаївського міського голови,  команда телеканалу UA: МИКОЛАЇВ інформуватиме про найважливіші події у день голосування.  

«Перший тур та підготовка до проєкту «Виборчий округ. Дебати» показали, що ці вибори не будуть тихими. Однак, Суспільний мовник – не «жовта» преса, ми не ганяємося за скандалами і плітками, а, як завжди, ставимо собі за мету максимально якісно, незаангажовано та збалансовано подати своїй аудиторії інформаційну картину доби. З самого ранку за перебігом подій пильнуватимуть команди новинарів ТБ, радіо і діджиталу. Колектив філії максимально зосереджений і налаштований на командну роботу та синергію всіх платформ», — зазначає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Миколаївської філії Суспільного Галина Щерба.

Читайте також: «Виборчий округ. Дебати»: правила та таймінг проєкту UA: МИКОЛАЇВ

Телевізійна команда Суспільного Миколаєва готує короткі випуски телевізійних новин, до 5 хвилин, у неділю о 17:00, 18:00, 19:00 з включеннями з виборчих дільниць, коментарями експертів. Повний випуск новин вийде о 20:00, де наживо розповідатиме найбільш повну інформаційну картину дня виборів.

«В неділю, 22 листопада, в Миколаєві триватиме другий тур виборів мера. Це буде цікава подія, адже битва не лише кандидатів, а й ідеологій і навіть часів. Журналісти Суспільного Миколаїв готові до висвітлення процесу волевиявлення. Ми очікуємо несподіванок і порушень. Результати першого туру показали, що в нашому місті можливо все», — зазначає шефредакторка новин Суспільного Миколаєва Марія Савицька.

О 19:00 на телеканалі UA: МИКОЛАЇВ — спецвипуск прямоефірного шоу «Сьогодні. Головне», у програмі ведучі Суспільного обговорять головні новини дня виборів та перші підсумки з експертами. Про агітаційну активність кандидатів, роботу виборчих комісій, явку виборців, попередні підсумки спостереження за повторним голосуванням у Миколаєві відбудеться спілкування з координатором спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Миколаївській області Дмитром Баштовим. Також розповість про порушення, зафіксовані спостерігачами ОПОРИ під час виборчої кампанії, дня повторного голосування та підрахунку голосів. Команда Миколаївської філії Суспільного запросила також до студії докторку політичних наук Наталію Ніколаєнко. У студії йтиметься про особливості кампанії місцевих виборів 2020 року.

На UA: Українському радіо Миколаїв готується спецпроект «Тема дня. Місцеві вибори – 2020. 2 тур». З 17:10 зо 18:00 на слухачів чекає найоперативніша інформація про хід голосування, репортажі та прямі включення з виборчих дільниць. До ефіру телефоном долучаться спостерігачі від Громадянської мережі ОПОРА, які поділяться своїми спостереженнями за ходом голосування. Також слухачі дізнаються думку місцевих політологів про те, як відбувалася виборча кампанія кандидатів на посаду міського голови Миколаєва і які виклики постануть перед новообраним мером. Плануються також прямі телефонні включення речників ГУ Нацполіції та ГУ ДСНС у Миколаївській області з інформацією про зафіксовані порушення. на виборчих дільницях.

Дивіться оперативні новини про вибори на Миколаївщині — на сайті suspilne.media та на діджитал-платформах Суспільного Миколаєва: сайт mk.suspilne.mediaсторінці Суспільне Миколаїв у Facebook, Instagram-сторінка, YouTube-каналі філії та Telegram-каналі.

Нагадаємо, «Виборчий округ. Дебати» на UA: МИКОЛАЇВ перенесли на сьогодні, 20 листопада, 19:20 через анонімне повідомлення про замінування будівлі філії Суспільного.