19 листопада UA: МИКОЛАЇВ чекає на дебати Олександра Сєнкевича та Владислава Чайку

19 листопада UA: МИКОЛАЇВ чекає на дебати Олександра Сєнкевича та Владислава Чайку

19 лис. 2020

Сьогодні, 19 листопада, о 19:20 у прямому ефірі телеканалу UA: МИКОЛАЇВ та UA: Українське радіо Миколаїв відбудеться прямий ефір телепроєкту «Виборчий округ. Дебати». До участі команда Миколаївської філії Суспільного запросила кандидатів на посаду Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича та Владислава Чайку


«Виборчий округ. Дебати» — це власний формат Суспільного, участь у проєкті не оплачується за рахунок виборчих фондів кандидатів. Це дискусійна суспільно-політична програма команди Суспільного, що має на меті надати рівні можливості для учасників перегонів.

Формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» передбачає вступні виступи  кандидатів на посаду Миколаївського міського голови, дискусію безпосередньо між двома кандидатами, відповіді на запитання ведучого/ої програми та представників місцевих ЗМІ (щодо команди кандидата, його передвиборчу кампанію, аналіз роботи тощо, а також пов’язані із топпроблемою міста), підсумкові виступи кандидатів. Журналісти телеканалу виконуватимуть роль модераторів і стежитимуть за дотриманням кандидатами регламенту дебатів та часових проміжків. 

Черговість виступів учасників у кожному блоці визначить жеребкування на початку прямого ефіру. Максимальний хронометраж програми - 80 хв. У разі, якщо один з кандидатів не з’явиться до студії телеканалу максимальна тривалість прямого ефіру становитиме 40 хв.

«Суспільне Миколаєва проведе дебати з дотриманням букви закону та вимог карантину. Ми запросили обох кандидатів до студії, але маємо можливість надати слово і дистанційно. Обом учасникам запропоновані рівні умови. Нагадую, наші головні пріоритети незмінні – відкритість, незалежність та незаангажованість», — зазначає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Миколаївської філії Суспільного Галина Щерба.

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» на UA: МИКОЛАЇВ. Де переглянути 11 випусків проєкту

Крім телевізійного ефіру, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» онлайн на сайті філії або подивитись пряму трансляцію ефіру на фейсбук-сторінці Суспільне Миколаїв. Відео дискусії буде доступне і на ютуб-каналі. А також послухати на UA: Українському радіо Миколаїв на частотах в Миколаєві — 92,0 МГц та Первомайську — 105,9 МГц.

Суспільний мовник Миколаївщини UA: МИКОЛАЇВ готовий надати сигнал трансляції дебатів кандидатів другого туру виборів на посаду Миколаївського міського голови місцевим телеканалам.

«Прийти на дебати у філію Суспільного — це бути чесним зі своєю громадою і відкритим до діалогу з опонентами на незалежному майданчику», — зазначила генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Телеканал UA: МИКОЛАЇВ незаангажований майданчик для дебатів. Ми є  складовою частиною Суспільного мовника єдиного медіа в Україні, власником якого є народ. Це дозволяє нам дотримуватися балансу думок, повноти подання інформації, незаангажованості, точності та об’єктивності у роботі.