Команда Суспільного зробила спільне фото на День вишиванки

Команда Суспільного зробила спільне фото на День вишиванки

21 тра. 2020

Суспільне продовжило традицію спільного фото на День вишиванки. Цьогоріч зустріч команди відбулася в онлайн-форматі, об’єднавши в час карантину всіх працівників Суспільного мовника в різних регіонах України.

Читайте також: Міжрегіональний спецефір, тематичні ролики та конкурс: День вишиванки в ефірі філій Суспільного

У події взяли участь 40 працівників Суспільного з 10 областей. Це новий формат святкування Дня вишиванки, адже раніше центральна дирекція і кожна філія проводили зйомку окремо. З 2017 року працівники Суспільного традиційно збираються на подвір’ях теле- й радіоцентрів у різних містах України для фото.

«Я вдячна всім, хто долучився, адже карантин — не привід занедбувати чудову традицію. Нині особливо важливо відчувати командний дух і нашу єдність попри всі виклики часу», — сказала директорка з управління персоналом Вікторія Сидоренко.

На початку зустрічі вона звернулася до учасників акції: «Єдність — це не про відсутність суперечок, а про наявність спільної мети. Це не про можливість просто потиснути комусь руку, а про можливість розраховувати на руку підтримки й допомоги, коли вона потрібна. Урешті, це про спільні цінності та принципи. І тому байдуже, яка відстань між нами сьогодні. Наша країна, наша культура, спільна історична пам’ять є тими найбільшими цінностями, які нас об’єднують».

Команда Суспільного закликає всіх охочих цього дня долучитися до акції та зробити спільні фото з друзями й колегами у вишиванках за допомогою засобів онлайн-зв’язку. 

Нагадаємо, доки триває карантин, Суспільне створює онлайн-екскурсії Україною. Уже можна прогулятися найцікавішими місцями в ЧерніговіЗапоріжжіСумах та Чернівцях.