У Миколаївській філії Суспільного запрацювала віртуальна студія програми

У Миколаївській філії Суспільного запрацювала віртуальна студія програми "Теми дня"

13 лют. 2018

З 15 січня в ефірі телеканалу "Миколаїв" стартувала аналітична суспільно-політична програма "Тема дня". По буднях команда журналістів (Федір Бондар, Наталія Єчкалова та Катерина Лисюк) готує матеріал, аби о 19:30 глядачі дізнавалися найактуальніші теми, що турбують Миколаївщину та Україну.

Команда "Теми дня" залучає до дискусій провідних експертів і надає слово глядачам, які можуть зателефонувати до студії під час прямого ефіру.

"Ми намагаємось надати жителям Миколаївщини актуальну і корисну інформацію. Не обговорювати відсторонені теми, а відштовхуватись від реальних потреб і прагнень земляків. Наш колектив докладає максимум зусиль, щоб заслужити довіру глядачів. Ми також не забуваємо й про новітні технології, аби бути в тренді", – говорить тимчасово виконуючий обов’язки продюсера Миколаївської філії Федір Бондар.

Із 2 лютого "Тема дня" виходить у новій віртуальній телевізійній студії.

"Віртуальна телевізійна студія – це той винахід, який не оминув Миколаївську філію, бо вся наша команда (і технічні працівники, і журналісти) націлена на максимальне вивчення та опановування сучасних технологій, які можна було б використовувати для виробництва телевізійних програм. Можливості віртуальних студій безмежні. Їх використання дуже оживляє програми, й, насамперед, ті, які виходять у прямому ефірі", – зазначила менеджерка Миколаївської філії Ірина Білоус.

Ескіз та графіку студії виконали художник Олена Жуменко та начальник відділу відеомонтажу Володимир Борецький.

"Технологія віртуальної студії дозволяє урізноманітнити картинку, впровадити в життя ідеї, які потребують великих фінансових витрат і, головне, часу для реалізації їх у реальному просторі. У такому форматі студії ведучі та гості можуть одночасно передивлятися і коментувати відео", – розповідають творці віртуальної студії.