В ефірі радіо

В ефірі радіо "Миколаїв" стартував новий проект "Мистецтво жити"

10 тра. 2018

Миколаївська філія ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" 1 травня представила своїй аудиторії нову радіопрограму "Мистецтво жити". Герої проекту – люди непублічні, – вони рідко дають інтерв’ю для ЗМІ чи діляться результатами своїх досягнень у соцмережах. Тож, часто про їхні заслуги та добрі справи, що є проявом дієвого локального патріотизму, більше знають в інших містах чи країнах, аніж у рідному Миколаєві.

"Ці люди прославляють рідне місто. Вони присвятили своє життя служінню ближньому й своїми вчинками заслужили на вдячність у серцях співвітчизників. Саме таким є герой першої програми – чемпіон світу з тхеквондо GTF (Глобальна федерація тхеквондо) Григорій Хозяінов. Він присвятив 20 років свого життя справі становлення та розвитку цього виду спорту в Миколаєві. Пан Григорій вчить своїх вихованців мистецтву перемагати. Результатом його тренерської роботи є, наприклад, той факт, що дві спортсменки з Миколаєва – Катерина Колотинська і Єлизавета Коптєва на Всеукраїнській гімназіаді вибороли право представляти нашу країну на XVII Всесвітній гімназіаді, що проходить з 2 по 9 травня у Марокко", – каже головна продюсерка радіо Оксана Хмельова.

Творча група проекту "Мистецтво жити" прагне, аби у радіослухачів з’явилося відчуття справжньої, а не підсиленої офіціозом, значущості діяльності своїх земляків.

"Українське радіо "Миколаїв" створює багато соціально важливих програм. Дружній колектив радіо – фахівці своєї справи, яких єднає загальна мета – створювати якомога більше цікавих радіопрограм, які будуть приносити користь та піднімати настрій слухачам Миколаївщини", – зазначила продюсерка Анастасія Тімановська.

Нагадаємо, що у прямому ефірі радіо "Миколаїв" також щодня о 7:10 виходить ранкова програма "На всі сто. Ранок", де радіослухачі можуть зарядитися позитивною енергією на весь день та дізнатися про все з перших вуст. О 12:10 – інтерактивна програма "На всі сто. День" розповідає оперативно про важливе, коментарі експертів і думки простих громадян. Окрім того, у прямому ефірі радіо "Миколаїв" о 17:10 виходить програма "Життя як є". А щодня о 20:10 до уваги слухачів цікаві культурно-мистецькі проекти: "Культурний простір" (вівторок, четвер); "Невигадані історії" (понеділок); "Український клуб" (середа); "Мистецька палітра" (п’ятниця); "Екслібрис" (субота); "Квартирник" (неділя). Щосуботи у прямому ефірі о 12:10 виходить драйвова молодіжна музична передача "М-тайм".