У Миколаївській філії ПАТ

У Миколаївській філії ПАТ "НСТУ" обговорили Проект колективного договору

18 лип. 2018

В Миколаївській філії Суспільного 17 липня відбулися збори трудового колективу. На порядок денний винесли обговорення Проекту колективного договору ПАТ "НСТУ".

Головою зборів обрали провідного інженера (оператора ефіру) Павла Гарєєва, секретарем – редакторку творчої групи програм радіо Ганну Стаднік.

"Вимогами Законів України "Про охорону праці" та "Про колективні договори і угоди" передбачено, що здійснення комплексних заходів щодо організації безпечних і нешкідливих умов праці, визначення обов’язків сторін, а також реалізація працівниками своїх прав і соціальних гарантій на охорону праці забезпечуються колективним договором", – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки менеджера філії Галамасюк І. В.

Кожен із присутніх на зборах мав можливість внести свої пропозиції змін чи доповнень до Проекту колективного договору ПАТ "НСТУ". Із його змістом працівники ознайомилися напередодні.

За результатами обговорення вирішили погодити наданий Проект колективного договору і винести його на розгляд конференції трудового колективу публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" з внесеними пропозиціями:

  • документально закріпити останній робочий день тижня скороченим на одну годину за рахунок зменшення обідньої перерви впродовж 5-ти робочих днів на 15 хв;
  • надати 7 днів додаткової відпустки всім працівникам, яким надається право на додаткову оплачувану відпустку, визначеної законодавством, за ненормований робочий день;
  • виплату оздоровчих в розмірі посадового окладу зробити обов’язковою та виплачувати до відпустки.

Делегатом від Миколаївської філії Суспільного на конференцію трудового колективу ПАТ "НСТУ", яка відбудеться в Києві 31 липня, обрали провідного інженера (оператора ефіру) Павла Гарєєва.

Нагадаємо, у філіях Суспільного триває процес обговорення Проекту колективного договору НСТУ. В усіх областях цього тижня відбуваються збори трудових колективів.