Миколаївський проект

Миколаївський проект "Арт-простір" перезавантажили!

27 вер. 2018

Телебачення та радіо Миколаївської філії Суспільного об’єдналися в один проект в інтересах глядачів та слухачів. Відтепер про всі мистецькі та креативні події можна дізнаватись у програмі "Арт-простір", а дивитись чи слухати – кожен обирає сам.

Програма адаптується звукорежисерами і радіослухачі мають змогу слухати її щоп’ятниці о 20:15. Якщо хочеться ще й побачити, що відбувається у студії – щосуботи програма "Арт-простір" транслюється на телеканалі "Миколаїв" о 19:30.

"У нас вже були раніше спроби таких спільних теле- та радіоефірів, але це були разові програми. Зараз ми запускаємо постійний щотижневий проект. Це цікавий досвід роботи на різних медійних платформах. Віримо, що він буде вдалим", – зазначила лінійна продюсерка радіо "Миколаїв" Оксана Хмельова.

Ініціювала творчі перетворення в ефірі телебачення і радіо – продюсерка Миколаївської філії Суспільного Анастасія Тімановська.

"Впровадження у виробництво конвергентного медіапродукту – програм, які виготовляються одночасно для різних платформ: ТБ, радіо та Інтернету стало, певною мірою, експериментом для працівників Миколаївської філії Суспільного. Орієнтований на молодь Миколаєва, проект розкриває широкому загалу маловідомі та цікаві факти з культурного і творчого життя міста й талановитих особистостей із різних галузей мистецтва, які мешкають у нашому регіоні. Зміна формату програми, нові ведучі та креативний підхід вдихнули нове життя в передачу "Арт-простір". До її створення було залучено ведучих з радіо: Світлану Вовк та Дениса Бобкова, які чудово впоралися з завданням, легко опанувавши нову для них професію телеведучих", – розповіла Анастасія Тімановська.

"Полюбляю цікаву музику, цікавих людей та цікаві історії. Не люблю помідори. Цікавлюся літературою, музикою, кіно, історією, ну й політикою, куди ж без неї. Про роботу ведучого мріяв ще з дитинства: розкладав кубики в кімнаті, уявляючи, що це моя студія і ось-ось мають завітати гості і ми почнемо наше ранкове шоу "У Дениски". Ну, що ж, бачите? Dreams come true!" – каже ведучий проекту Денис Бобков.

"Не можу прожити й дня без музики та танців. Більше за все люблю спілкуватись з людьми і дарувати їм гарний настрій", – розповідає Світлана Вовк.

З початку вересня ведучі вже встигли поспілкуватись з талановитими й креативними миколаївцями, а це тільки початок. Далі буде ще цікавіше.

Окрім цього, телепрограма "Арт-простір" супроводжується сурдоперекладом, тож люди з порушенням слуху також можуть долучитися до подій культурного і мистецького життя міста та області.