Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин — на Суспільному Миколаєва

Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин — на Суспільному Миколаєва

25 бер. 2020

Станом на 25 березня в Миколаївській області офіційно не зафіксовано випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. 

Команда Суспільного в Миколаєві продовжує інформувати жителів області про випадки підозр на захворювання COVID-19 та карантинні заходи. 

«Наразі є безліч фейків щодо коронавірусу як в регіонах, так і на рівні держави та світу. Новини Суспільного Миколаєва дають тільки перевірену та достовірну інформацію – це дуже важливо в епоху інформаційного суспільства. У нашому вечірньому ефірі можна почути корисні поради та актуальну для регіону інформацію від експертних спікерів. Отже, залишайтеся вдома та будьте разом з Суспільним твого регіону»зазначає продюсер  Суспільного мовлення Миколаєва  Олександр Рубан. 

Оперативну інформацію від Суспільного Миколаєва шукайте на цифрових платформах: 

Більш розлого — у теле- та радіопрограмах Миколаївської філії Суспільного. 

Із проєктами команди Суспільного Миколаєва можна ознайомитися на сайті-візитці філії — https://mk.suspilne.media/. Там також можна переглядати телеканал UA: МИКОЛАЇВ і слухати Українське радіо Миколаїв онлайн. 

Нагадаємо, загальна кількість хворих на коронавірус в Україні станом на 7:25 25 березня становила 113 осіб, з них у Чернівецькій області — 38 (1 померла), Києві — 31, Київській області — 22, Івано-Франківській — 5 (1 померла), Тернопільській — 4, Дніпропетровській — 2, Житомирській — 2 (1 померла), Запорізькій — 2, Львівській — 2, Волинській — 1, Донецькій — 1, Луганській — 1, Одеській — 1 та Черкаській — 1. 

Із 17 березня до 3 квітня команда Суспільного Миколаєва працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19. Також змінюється графік виходу в ефір теленовин. Тепер про все, що відбуватиметься розповідатиметься у теленовинах на каналі UA: МИКОЛАЇВ о 17:00, 19:00, 20:30 – кожен вихід із поточною інформацією по області. 

Крім цього, на Суспільному Миколаєва щобудня о 12:30 виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».