Південний Медіа Форум пройде за підтримки UA: МИКОЛАЇВ

Південний Медіа Форум пройде за підтримки UA: МИКОЛАЇВ

11 гру. 2019

Уже завтра, 12 грудня, в Миколаєві вперше відбудеться Південний Медіа Форум, який прийме журналістів та власників медіа-бізнесу Миколаєва, Одеси і Херсона. UA: МИКОЛАЇВ – інформаційний партнер події.

Мета форуму – обмін досвідом серед працівників медіа, побудова механізму взаємодії журналістів із владою та політичними діячами, підвищення медіаграмотності серед журналістів, діджиталізація регіональних ЗМІ.

«Як Суспільному мовнику, нашій філії цікаве інформаційне партнерство першого Південного Медіа Форуму. Подія важлива, в плані підтримки місцевої журналістики це можливість покращити якість роботи. Не завжди працівники регіональних ЗМІ можуть їздити на Схід і Захід брати участь у відомих Донбаському та Львівському медіа форумах, — зазначає продюсер UA: МИКОЛАЇВ Олександр Рубан. — Враховуючи рівень спікерів-журналістів, миколаївським, херсонським, одеським медійникам варто відвідати цей форум».

Форум передбачає декілька панельних дискусій, участь журналістів, редакторів, аналітиків всеукраїнських медіа, практичні знання від експертів, працюючі у медіа кейси, останні тенденції розвитку сучасних медіа.

Також в рамках програми Форуму виступить спеціальний гість – український поет і прозаїк Сергій Жадан.

Реєстрація тут

Співорганізатор Південного Медіа Форума, експерт ГО «Миколаївщина – надійний партнер» Станіслав Мартіросов в програмі «Радіодень» на хвилях UA: Українського радіо Миколаїв розповів про мету створення Форуму та чого чекати відвідувачам. Також обговорили теми, які підійматимуться на Форумі. 

«Своїми форумами ми ставимо на меті створення потужного майданчика, на якому обговорюються дуже цікаві і важливі проблеми для Миколаївщини і не тільки. Преса, журналістика – це четверта влада і насправді має величезне значення в нашому житті»,  — зазначив Станіслав Мартіросов.

Докладно про Форум можна ознайомитися на офіційному сайті ГО «Миколаївщина – надійний партнер».