Мультсеріал «Ти і поліція» в ефірі Суспільного Миколаєва

Мультсеріал «Ти і поліція» в ефірі Суспільного Миколаєва

3 жов. 2019

Цими вихідними в ефірі UA: МИКОЛАЇВ та всіх регіональних філій Суспільного — прем’єра семисерійного просвітницького мультсеріалу правозахисної тематики «Ти і поліція». Першу серію дивіться у суботу, 5-го жовтня, о 7:50. 

Автор ідеї — член Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів, правозахисник Володимир Батчаєв. Сценарій створили Володимир Батчаєв і керівниця студії «Real Stories Production» Ксенія Кравцова.

«Взаємини підлітків і правоохоронців завжди були, м’яко кажучи, не прості, і кожна сторона може висунути іншій доволі обґрунтовані претензії. Проте, якщо виникає протистояння «поліцейський-підліток», у ньому, як правило, гору бере правоохоронець і дуже часто зовсім не тому, що саме він має рацію. Просто на боці поліцейського авторитет представника влади, дорослий вік і життєвий досвід. А підлітку в конфліктній ситуації з поліцейським можуть допомогти лише правові знання й дотримання певних алгоритмів поведінки. Саме цього й навчає наш серіал глядачів», — зазначає Володимир Батчаєв.

Автори в серіалі дають правила безконфліктного спілкування з правоохоронцями, поєднуючи правову інформацію з практичними рекомендаціями.

Нагадаємо, Суспільне урізноманітнює регіональне мовлення пізнавальними програмами.