«Новий відлік»: «Політика не на часі!» Чи прямує Україна до автократії?

«Новий відлік»: «Політика не на часі!» Чи прямує Україна до автократії?

28 кві. 2023

У п’ятницю, 28 квітня, о 19:00 розпочнеться наступний випуск суспільно-політичного токшоу «Новий відлік», яке виходить щоп’ятниці на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, ютуб-каналі Першого та в ефірі Українського Радіо.  

Читайте також: Прем’єра проєкту «Я.Є.Тил» на Першому — про українців, які наближують перемогу у війні

Ведучий Андрій Діхтяренко у студії токшоу «Новий відлік» разом із запрошеними гостями говоритиме про політичну активність, яка розпочалася в Україні, та до чого готуються політики? Чи можливі вибори під час довгої війни та чи наважиться парламент проголосувати за зміни. Чи означає відсутність виборів, що Україна прямує до автократії? Які політичні вподобання українців сьогодні та яким буде політичний ландшафт після війни? 

Гості токшоу: 

  • Вікторія Сюмар, народна депутатка від фракції «Європейська солідарність»;  
  • Андрій Ніколаєнко, народний депутат від фракції «Батьківщина»; 
  • Вікторія Гриб, народна депутатка, позафракційна;
  • Олексій Буряченко, кандидат політичних наук, керівник «Міжнародної асоціації малих громад»;
  • Ігор Попов, експерт з політичних питань Українського інституту майбутнього; 
  • Валентин Гладких, кандидат філософських наук, політолог; 
  • Петро Бурковський, виконавчий директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва;
  • Яніна Соколова, журналістка.

«Новий відлік» — це майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України. До студії «Нового відліку» запрошують експертів, які аналізують головні події тижня. Серед постійних тем програми — ситуація на фронті, внутрішня та міжнародна політика, соціально значущі теми, спростування російської дезінформації та фейків.

Дивіться та слухайте токшоу «Новий відлік» з ведучим Андрієм Діхтяренком щоп’ятниці о 19:00 з березня на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення на ютуб-каналі Перший. В ефірі Українського Радіо можна слухати перший блок токшоу «Новий відлік».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.