"РадіоДень" стартував на Суспільному Миколаєва

7 тра. 2019

6 травня о 12:15 вийшла перша програма "РадіоДень" на Суспільному Миколаєва. Вона одночасно транслюється на трьох різних платформах — радіо, телебаченні й діджитал. Програма "РадіоДень" виходитиме в будні о 12:15.

"Це значно розширює аудиторію, а також підвищує інтерес до програм Суспільного мовника, — вважає продюсер Миколаївської філії Суспільного Олександр Рубан. — Це лише початок і дуже вдалий  позитивних змін та професійного зростання нашого колективу”.

Команда філії облаштувала віжн-студію для трансляції наживо програми "РадіоДень" не лише на радіохвилях, а й в телеефірі й на сторінці UA: Українське радіо Миколаїв у Facebook. Радіослухачі "РадіоДня" можуть не лише почути, а й побачити ведучих і гостей у прямому ефірі телеканалу "Миколаїв", поставити запитання й узяти активну участь в обговоренні в коментарях.

"Запуск vision-студії дав змогу не тільки чути наших радіоведучих в ефірі, а й бачити студію в режимі реального часу на digital-платформах. Для цього в студії встановлено три HD-камери”, — розповів менеджер Миколаївської філії Суспільного Дмитро Лугінець.

"РадіоДень" не матиме постійних ведучих, усі журналісти UA: Українського радіо Миколаїв спробують себе в цій ролі. Різноманітними будуть і теми для обговорення в межах нового проекту. Незмінними залишаться лише стандарти Суспільного мовлення.

"Ми дуже довго й ретельно готувалися до запуску цього проекту. Для нас, радійників, це певний виклик чи зможемо бути цікавими телеглядачам, чи впораємося з новим форматом. Чекатимемо на відгуки тих, хто нас слухає, а відтепер і дивиться", — зазначила лінійна продюсерка UA: Українського радіо Миколаїв Оксана Хмельова.

У першій програмі "РадіоДень" ведуча Анжеліка Топчій разом із гостем програми — генеральним директором МКП "Миколаївводоканал" Борисом Дуденком обговорювали проблему заборгованості споживачів за воду й з’ясовували, що треба зробити, щоб водопостачання мешканцям Миколаєва не припинили.

Поставити свої запитання гостям програми можна буде протягом прямого ефіру за телефоном радіостудії: (0512) 76 92 40. Вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора.

Нагадаємо, раніше "РадіоДень" стартував уже в кількох філіях Суспільного: 1 березня — у Херсоні, 8 квітня — на UA: ВОЛИНЬ та  в Житомирі, а також 22 квітня — на UA: КАРПАТИ.