Чвертьфінальні поєдинки Чемпіонату світу з футболу — дивіться на Суспільне Миколаїв

Чвертьфінальні поєдинки Чемпіонату світу з футболу — дивіться на Суспільне Миколаїв

10 гру. 2022

У п’ятницю, 9 грудня, на мундіалі у Катарі розпочинається стадія 1/4 фіналу. Трансляцію поєдинків дивіться на Суспільне Миколаїв та інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення*, сайті Суспільне Спорт та слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: 2-й етап Кубка світу з біатлону — дивіться на Суспільному

Поєдинки чвертьфіналу пройдуть у два дні — 9 та 10 грудня. Графік трансляцій на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення:

9 грудня

  • 16:50 — Хорватія – Бразилія
  • 22:50 — Нідерланди – Аргентина, відкладений показ

10 грудня

  • 20:50 — Англія – Франція
  • 23:45 — Марокко – Португалія, відкладений показ

Радіо Промінь транслюватиме всі матчі наживо.

Всі матчі у запису можна дивитися на сайті Суспільне Спорт за посиланням.

По завершенні кожного матчу ігрового дня дивіться післяматчеву студію на місцевих каналах Суспільного Мовлення та ютуб-каналі Суспільне Спорт, де гості-експерти та коментатори проаналізують матчі.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — офіційний  транслятор Чемпіонату світу з футболу-2022. Радіо Промінь — офіційний радіопартнер Чемпіонату світу з футболу-2022.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанцій (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпанії. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media.

На Миколаївшині 一 це телеканал Суспільне МиколаївУкраїнське Радіо Миколаїв та цифрові платформи: 

* Крім Суспільне Крим. Трансляції матчів Чемпіонату світу на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення доступні при використанні цифрового телебачення Т2, а також у мобільному застосунку Дія. Матчі не транслюються у мережах кабельних провайдерів та на супутнику.