Працівникам Миколаївської філії Суспільного представили нового продюсера

Працівникам Миколаївської філії Суспільного представили нового продюсера

23 кві. 2019

На зборах з колективом Миколаївської філії Суспільного, що відбулися 22 квітня, менеджер Миколаївської філії Суспільного Дмитро Лугінець представив новообраного продюсера. За результатами відкритого конкурсу продюсером  Миколаївської регіональної дирекції Суспільного став Олександр Рубан.

«До команди фахівців Миколаївської філії приєднався Олександр. Разом ми працюватимемо не лише над поточними завданням, але й реалізовуватимемо нові задуми та проекти», — сказав Дмитро Лугінець.

 

Олександр Рубан у 2017 році почав працювати в Житомирській філії Суспільного старшим редактором. Має вищу освіту за спеціальністю "Соціальна педагогіка".

У 2018 році став редактором творчої групи "Тема дня" телеканалу UA: ЖИТОМИР. Здобув досвід роботи випусковим редактором і ведучим новин, а також ведучим та редактором теле- й радіоефірів. Був обраний головою редакційної ради Житомирської філії Суспільного.

«Плани такі: розвиватися і тільки розвиватися. Сподіваюся, що найближчим часом команда Миколаївської філії отримає лого UA: та будемо не «вражати», а дивувати», — зазначив Олександр Рубан.

Нагадаємо, 25 березня було оголошено про перемогу Олександра Рубана у відкритому конкурсі на посаду продюсера Миколаївської філії.