Микола Чернотицький: Соціально важливий контент, діджитал, маркетинг — пріоритет Суспільного

Микола Чернотицький: Соціально важливий контент, діджитал, маркетинг — пріоритет Суспільного

5 жов. 2022

Протягом наступного року Суспільне Мовлення змінюватиме структуру задля посилення напрямів виробництва соціально важливого контенту, діджиталу та маркетингу. Про це повідомив голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький під час координаційної зустрічі з продюсерами, менеджерами та шеф-редакторами новин філій мовника, яка відбулася 3-4 жовтня.

«Під час війни Суспільний мовник зміг організуватися, зберегти свої позиції на ринку, попри на суттєві обмеження, та посилити окремі напрями. Це заслуга людей Суспільного, і я вдячний за це. Водночас ми бачимо, що медіаринок змінюється, деяким компаніям все важче виживати. Ми маємо знаходити ресурси, щоб стати міцніше», — зазначив Микола Чернотицький.

Читайте також: Андрій Таранов: Діджитал-платформи — основне джерело новин для українців

Він зауважив, що під час війни стало зрозуміло, де можливо зменшити видатки компанії, які витрачаються на сервісні функції, а не на виробництво.  

На зустрічі з продюсерами, менеджерами та головними редакторами новин філій Суспільного Мовлення було представлено нову цільову організаційну структуру компанії. Під час зустрічі також виступили Дмитро Козлов, член правління Суспільного, відповідальний за роботу з персоналом, Андрій Таранов, член правління Суспільного, відповідальний за маркетинг, та директори напрямів компанії.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Фото — Володимир Шевчук