Ювілейний концерт театру танцю «Ритми планети» пройшов за підтримки Миколаївського Суспільного

Ювілейний концерт театру танцю «Ритми планети» пройшов за підтримки Миколаївського Суспільного

8 кві. 2019

7 квітня 2019 року в Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі відбувся ювілейний концерт театру танцю «Ритми планети» ім. В. Пака «Очаровані танцем». Миколаївська філія Суспільного виступила інформаційним партнером події.

Театр танцю створений 25 років тому професійними артистами балету, заслуженими працівниками культури України Іриною та Василем Пак. Колектив відомий не тільки в Україні. Гідно представляє свою країну за кордоном на міжнародних фестивалях та конкурсах отримуючи гран-прі та перші місця.   

На ювілейний концерт були запрошені діти-сироти, діти з багатодітних сімей і діти з особливими потребами.

«Ми завжди охоче підтримуємо заходи, спрямовані на розвиток творчості, підтримку культурно-мистецьких традицій. І це наша мета як Суспільного мовника. В якості інформаційного партнера ми приєдналися до організації та висвітлення концерту «Очаровані танцем», присвяченому 25-річчю театру танцю «Ритми планети» ім. В. Пака. Творчий колектив відомий в Миколаєві та за його межами своїми постановками, хореографічними виставами, що відрізняються художнім смаком, видовищністю, майстерністю, — зазначила т.в.о. продюсерки Миколаївської філії Суспільного Тетяна Мілякіна. — Приємно, що на заході побували вихованці миколаївського комунального закладу соціальної реабілітації».

Напередодні ювілейного концерту в ефірі програми «Арт-простір» ведучі Суспільного мовника спілкувалися із художньою керівницею театру танцю "Ритми планети" Іриною Пак. Вона розповіла про життєві цілі та мрії професійної актриси балету, а також про те, з чого почалася історія театру танцю "Ритми планети".