Новини та марафон «Суспільне. Спротив» на Суспільне Миколаїв виходитимуть у прайм-тайм

Новини та марафон «Суспільне. Спротив» на Суспільне Миколаїв виходитимуть у прайм-тайм

26 тра. 2022

З 30 травня дивіться на Суспільне Миколаїв та всіх регіональних телеканалах Суспільного підсумковий випуск місцевих новин щобудня о 20:00, а міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» — у ранковий та вечірній прайм-тайм з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 21:00

Регіональні команди щобудня збирають найважливіші історії, події та коментарі експертів з усього регіону, аби телеглядач ввечері отримав якнайповнішу інформаційну картину. Оперативні новини упродовж дня з усіх областей країни виходять щогодини під час марафону «Суспільне. Спротив»

«Ми коригуємо сітку регіонального мовлення, щоб наша аудиторія мала можливість дивитись інформаційний контент у звичний для себе час. Ранковий та вечірній інформаційні прайми, концентровані локальні новини та найголовніші національні новини наприкінці дня допоможуть нашій аудиторії бути більш поінформованою і не пропустити важливі події», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Читайте також: Суспільне Миколаїв оновлює дизайн-систему брендів

Крім цього, щосуботи та щонеділі регіональні команди продовжують готувати «Новини. Підсумковий випуск» з головними подіями за тиждень. Водночас наразі призупиняється проєкт «Сьогодні. Головне». Його команди підсилять восьмигодинний міжрегіональний прямоефірний марафон «Суспільне. Спротив»

Нагадаємо, міжрегіональний телемарафон «Суспільне. Спротив» — новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. Виходить на усіх регіональних телеканалах Суспільного з 25 лютого 2022 року. 

Онлайн дивитися регіональні телеканали Суспільного можна на сайтах філій.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.

На Миколаївщині 一  це телеканал Суспільне МиколаївУкраїнське радіо Миколаїв та цифрові платформи: