Українське радіо тепер ретранслюють в Румунії

Українське радіо тепер ретранслюють в Румунії

1 бер. 2022

Румунське радіо Radio Romania через власну стрімінгову систему в інтернеті розпочало пряму ретрансляцію Українського радіо задля інформування українців, які виїхали у зв’язку з російською агресією, а також для оперативного поширення інформації для україномовних жителів у Румунії.

Читайте також: UA: ПЕРШИЙ транслюють на польському телебаченні

Загальнодоступне посилання: 

Технічні:

Також на північному сході Румунії у вечірній час можна чути сигнал Українського радіо у середньохвильовому діапазоні на частоті 657 AM.

Слухати Українське радіо по всій країні можливо через FM-частоти — усі радіочастоти в регіонах й соцмережі з оперативними новинами за посиланням, а також в середньохвильовому діапазоні в разі відсутності в населеному пункті FM-частоти або її збоїв. Для цього перемикайте приймачі в АМ-діапазон (чи СХ на старих приймачах) на частотах 549 Кгц, 657 Кгц, 873 Кгц та 1404 Кгц

Окрім цього, для міжнародної аудиторії Суспільне Новини почало інформувати про війну Росії проти України на сайті, в телеграм-каналі та у мережі Twitter англійською мовою.

Нагадаємо, Суспільне мовлення транслює безперервний 18-годинний інформаційний марафон: щодня з 6:00 ранку до 24:00. Найбільша кореспондентська мережа в усіх регіонах України спрямувала всі сили, аби повідомляти перевірені новини з перших рук, безпосередньо з місць подій. 

Марафон транслюється одночасно на: