Загострення на Донбасі — на платформах Суспільного триває інформаційний марафон

Загострення на Донбасі — на платформах Суспільного триває інформаційний марафон

22 лют. 2022

Через військово-політичну ситуацію на Донбасі та загрозу вторгнення Росії усі платформи Суспільного мовлення продовжують роботу в режимі інформаційного марафону для оперативного та достовірного висвітлення останніх новин поточної ситуації на сході країни.

Читайте також: Як працювати журналістам в умовах бойових дій — зустріч-дискусія на Суспільному

За політичними діями України та світу в реальному часі глядачі можуть стежити у випусках програм «Прозоро: про актуальне», «Прозоро: про головне» та випусках і студіях Новин, куди упродовж марафону запрошуватимуть дипломатів, народних депутатів та урядовців, правозахисників, журналістів та аналітиків. 

У фокусі обговорень: ситуація на лінії розмежування, визнання Москвою створених нею квазіутворень на тимчасово окупованих територіях України — так званих «ЛНР» та «ДНР», та відкрите розташування там російського військового контингенту, реакція української влади та міжнародної спільноти на ескалацію в ОРДЛО, запровадження санкцій проти РФ та, головно, гуманітарна ситуація на Донбасі.  

Одночасно інформаційний марафон транслюють усі регіональні телеканали Суспільного, зокрема й UA: МИКОЛАЇВ, Українське радіо, яке також щогодини повідомляє спецновини щодо поточної ситуації, та діджитал-платформи мовника — ютуб- та фейсбук-сторінки UA: ПЕРШИЙ, фейсбук-сторінка Суспільне Новини. 

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці; та  Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.