«Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

«Новорічний концерт на Суспільному» — зустрічаймо 2022-ий разом

30 гру. 2021

1 січня опівночі, у перші хвилини нового 2022 року, телеглядачів вітатимуть зі святом автентичні гурти й виконавці з різних регіонів України у міжрегіональному «Новорічному концерті на Суспільному»

Читайте також: Історії та люди, що надихають, — підсумки 2021-го у проєкті «Ранок на Суспільному»

Цього раз у Новорічну ніч телеглядачі UA: МИКОЛАЇВ та усіх регіональних каналів побачать святковий калейдоскоп жанрів, стилів та цікавих виконавців. Команди Суспільного відшукали у регіонах унікальних музикантів. Їхні авторські композиції записували заздалегідь у різних локаціях.

Суспільне Миколаїв підготували кліп на пісню «Сон» у виконанні миколаївської співачки Олександри Казакової.

Виконавиця народилася і отримала музичну освіту у Миколаєві. Власні пісні виконує з 11-ти років. Фіналістка всеукраїнського співочого талант-шоу. Викладає у Миколаївському фаховому коледжі музичного мистецтва, готує майбутніх професійних співаків. Пише пісні як для зірок, так і для власних проєктів.

За словами співачки, пісня «Сон» про стан поєднання себе зі Всесвітом і себе з людиною, яку відчуваєш як себе. 

«Хочу побажати нам відчувати один одного, приймати свої відмінності та унікальність кожного з розумінням і будувати краще майбутнє, враховуючи наші особливості, у любові та взаєморозумінні, — розповідає Олександра Казакова.Я дуже зраділа такій гарній можливості попрацювати з професійною командою каналу, з якою було дуже легко і приємно працювати. Це честь і відповідальність представляти своє місто у всеукраїнському масштабі, і мати можливість привітати свою Країну з Новорічними святами власною піснею. Дякую за запрошення і що обрали мене».

«Це одна з нових пісень Олександри і ми обрали саме її, тому що ця пісня, як і кліп на неї – дуже чуттєва, таємнича, і в той же час дуже світла і святкова. Вона надихає!», — каже продюсерка  Миколаївської філії Суспільного Катерина Лисюк.

Головна режисерка ефіру Олена Казарцева зазначає, що команда Суспільне Миколаїв працює над створенням різноманітних мультиплатформних проєктів і з різними людьми: і з тими, хто вперше став перед камерою, і з тими, хто має вже великий досвіт роботи на знімальному майданчику.

«З командою Олександри Казакової ми реалізовуємо вже другий спільний проєкт. Робота проходить легко, адже ми спілкуємося однією професійною мовою. Всі учасники процесу обмінюються новими творчими задумами, ідеями, кайфують від спільної роботи. І кожен з нас, я вважаю, отримує новий досвід від цієї співпраці», — каже Олена Казарцева.

«У новорічну ніч на регіональних каналах Суспільного — гурти з усіх куточків країни об’єднаються в новорічній концертній програмі. Ми намагалися зробити цей концерт сімейним, теплим і щирим. Мені здається, нам це вдалося. Тут можна почути і харизматичні гурти, і ліричне соло, і дитячий запальний вокал. Новорічно-різдвяний настрій забезпечений всій родині. Слухайте і дивіться нові та вже впізнавані хіти й кліпи і будьте поруч з найріднішими!», — побажав глядачам головний режисер міжрегіонального «Новорічного концерту на Суспільному» Сергій Жулін.

Міжрегіональні проєкти — коли до виготовлення програми долучаються більшість регіональних філій Суспільного — не новинка для команди. Упродовж 2021-го журналісти філій працювали у такому форматі: зокрема до 30-річчя Незалежності України вийшов концерт «Незалежність єднає», а прямоефірний спецпроєкт «День Гідності» — до Дня Гідності та Свободи. 

«Найбільша перевага цього концерту — це можливість для нашої аудиторії побачити абсолютно різні музичні виступи з усіх куточків країни. Кожен гурт та кожен виконавець має свою унікальність, кожен виступ — по-своєму особливий. В цьому різноманітті — і стилів, і жанрів — і криється різноманіття країни, відкривати яке ми й пропонуємо нашим глядачам», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення на Суспільному Марія Фрей.

Онлайн дивіться міжрегіональний «Новорічний концерт на Суспільному» можна на сайті філії. Крім цього, наживо дивитися концерт можна на ютуб-каналі Суспільне Країна.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне|Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці та  на сайті філії.