UA: МИКОЛАЇВ транслюватиме наживо урочистості до Дня Збройних сил України

UA: МИКОЛАЇВ транслюватиме наживо урочистості до Дня Збройних сил України

6 гру. 2021

6 грудня о 18:20 дивіться на UA: МИКОЛАЇВ та усіх регіональних телеканалах Суспільного міжрегіональний спецефір до Дня Збройних сил України в межах проєкту «Сьогодні. Головне». Він розпочнеться із включень наживо кореспондентів із Краматорська (Донеччина), Одеси та Харкова. Журналісти покажуть, як у цих містах готуються до святкового параду з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України. Ведучою проєкту в київській студії буде Катерина Сидорчук.

Загалом, урочистості відбудуться одразу в 5 містах країни — у Києві на Михайлівській площі, у Харкові на площі Свободи, на площа перед пам’ятником Т. Г. Шевченку у Львові, у Краматорську на площі Миру та на Морському вокзалі в Одесі. Трансляція парадів у цих містах розпочнеться на UA: МИКОЛАЇВ та усіх регіональних телеканалах Суспільного о 18:30. 

Опісля команда Суспільне Миколаїв продовжить розповідати про військових та Збройні сили України у проєкті «Сьогодні. Головне». Ведуча Ірина Федоровська разом з гостем студії доктором історичних наук, професором ЧНУ імені Петра Могили Юрієм Котляром проаналізують наскільки відповідає сучасним вимогам стан ЗСУ, як змінилося українське військо після російської агресії 2014-го року, а також на яких традиціях виховуються нинішні захисники та захисниці України. До розмови підключиться онлайн начальник пресслужби української сторони Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін Олексій Гаркуша.

Нагадаємо,  Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. В Миколаївській області — це телеканал UA: МИКОЛАЇВ і радіо Українське радіо Миколаїв. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.   

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці; та  Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.