У Миколаївській філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

У Миколаївській філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

18 лис. 2021

18 листопада відбулись збори трудового колективу Миколаївської філії Суспільного, на яких обговорили проєкт колективного договору на 2021-2026 роки.

«Сьогодні на зборах обговорили проєкт колективного договору на 2021-2026 роки. Колективний договір — це документ, в якому фіксуються норми трудових відношень між працівником і роботодавцем. Під час зборів працівників ознайомили з інформацією про відмінність нового та чинного колективних договорів, обговорили всі зауваження та пропозиції», — зазначає менеджер Миколаївської філії Суспільного Дмитро Лугінець.

За результатами проведення зборів обрано Головуючого та секретаря зборів, складено протокол зборів трудового колективу філії, який чітко відображає процес обговорення та пропозиції щодо змін до проєкту колективного договору. Також спільним рішенням було обрано делегата для представлення інтересів працівників філії на загальній конференції колективу Суспільного з урахуванням побажань щодо тривалості додаткової оплачуваної відпустки за ненормований робочий день і можливостей матеріального заохочення за підсумками роботи працівників.