Команда Суспільне Миколаїв виборола бронзову медаль у спартакіаді серед медійників

Команда Суспільне Миколаїв виборола бронзову медаль у спартакіаді серед медійників

26 жов. 2021

24 жовтня команда Суспільне Миколаїв взяла участь у X Київській міській спартакіаді працівників телебачення, радіо і зв’язку «МЕДІА ІГРИ» від Київського міського фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Оператор Сергій Куропятник та кореспонденти Володимир Степанов і Олександр Гресь змагалися у футзалі, стрітболі, волейболі та дартсі в одній команді з київськими колегами. До Миколаєва повернулися з бронзовою медаллю.

Читайте також: Оголошено конкурс на посади продюсера та менеджера Суспільне Миколаїв

Сергію, як ви дізналися про спартакіаду?

 Я побачив оголошення, що в Києві відбуватимуться «МЕДІА ІГРИ 2021» і вирішив, що треба нам взяти участь. Зателефонував організатору (Олег Кошовий від UA: ПЕРШИЙ), сказав, що хочемо теж позмагатися, він погодився нас взяти. Також запропонував Олександру Гресю та Володимиру Степанову поїхати та зіграти у футзал. Потім я склав заявку учасників, надіслав її та купив білети і «вітай нас, Києве».

Сергій Куропятник та Олександр Гресь

Які склалися враження від участі в «МЕДІА ІГРАХ»?

Мої враження та емоції змішані. Якщо говорити про матчі з футзалу, то вони були важкими. По-перше, суперники були більш зіграні між собою, більш технічними, по-друге, нам не вистачило удачі, а суперникам більш таланило. Ми програли усі матчі та посіли 4-те місце у цій дисципліні, але познайомилися з колегами по цеху з Києва, які нас прийняли дуже тепло і привітно. У футзалі я відіграв в усіх трьох матчах. Також вирішив спробувати власну удачу в дартсі, але там також не вдалося мені посісти призового місця. Загалом, я поїздкою задоволений.

Володимире, що ти відзначив для себе зі спортивної подорожі до Києва?

Це було емоційно. Я грав лише у футзалі. Шкода, що поступилися у всіх матчах, тим більше – грали не так і погано. Але я сприймаю це з позитивної точки зору: улюблені ігри, цікаві знайомства, прогулянка столицею, зміцнення дружніх відносин з колегами. Тому можу сказати, що не проти подолати півтисячі кілометрів ще раз, аби взяти участь у таких змаганнях.

Сергій Куропятник, Єгор Джулай та Володимир Степанов

Олександре, які у тебе були очікування перед спартакіадою?

 Я очікував по-спортивному провести цей час та взяти участь хоча б у декількох видах спорту і це вдалося реалізувати на 100%. Вдалося зіграти в футзалі, дартсі, волейболі та стрітболі. В останньому здобули бронзу і це дуже порадувало нашу команду «НСТУ», оскільки лише в цьому командному виді зуміли вибороти медаль. Приємно те, що погодились нас долучити на ці змагання та познайомитись з київськими колегами. Дякую Олегу Кошовому за те, що дали нам проявити себе у спорті і повернулися додому з медаллю. Взагалі, ця бронза дуже пасує до моєї бороди, що також тішить. Цю нагороду виграли ми як команда, а ще більше – ми утрьох з Володимиром та Сергієм, бо кожен з нас намагався продемонструвати спортивні навички на змаганнях і розумію, що є ще над чим працювати!

Олександр Гресь

Нагадаємо,  Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. В Миколаївській області — це телеканал UA: МИКОЛАЇВ і радіо Українське радіо Миколаїв.   

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці; та  Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.