«Опалювальний сезон. Що треба, аби він розпочався?» — інформаційний марафон на всіх платформах Суспільного Миколаєва

«Опалювальний сезон. Що треба, аби він розпочався?» — інформаційний марафон на всіх платформах Суспільного Миколаєва

20 жов. 2021

20-21 жовтня на Суспільне Миколаїв стартує мультиплатформовий інформаційний марафон «Опалювальний сезон. Що треба, аби він розпочався?»

Читайте також: Правління Суспільного зустрілося з шеф-редакторами новин усіх регіональних філій

Журналісти мовника дізнавалися особливості запуску опалювального сезону в містах та громадах Миколаївської області, досліджували тему енергоефективності, вивчали та порівнювали тарифи, навчалися економити тощо. Про це вони розповідатимуть глядачам телеканалу UA: МИКОЛАЇВ, слухачам Українське радіо Миколаїв, читачам сайту Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у фейсбуці та інстаграм-сторінці.

У програмі «Радіодень» о 12:15 ведуча Анжеліка Топчій обговорюватиме, наскільки ефективним є методи енергозбереження, які впроваджують у Миколаєві. Гості студії: директор комунальної установи Миколаївської міської ради «Центр енергоефективності м. Миколаєва» Василь Хоростківський та голова ОСББ Людмила Домарацька.

О 17:20 у вечірньому випуску програми «Радіодень» ведуча Галина Самойленко разом із заступником голови Миколаївської облдержадміністрації Ігорем Кузьміним говоритимуть про початок опалювального сезону в громадах області та з якими проблемами стикаються селища та села області.

О 19:20 у програмі «Сьогодні. Головне» гість студії — директор енергетичної компанії, керівник обласного відділення Академії енергетики України, заступник голови робочої групи з питань енергоефективності в місті Миколаєві Володимир Дубов та ведуча програми Ірина Федоровська проаналізують обґрунтованість існуючих тарифів на газ та опалення, доступність сучасних технологій енергоефективності для побутових споживачів та говоритимуть про те, як зменшити цифри у платіжках.

Також протягом дня на нашому сайті Суспільне | Новини публікуватимуть статті, присвячені темі марафону. Кореспонденти Суспільного Миколаєва досліджували, як функціонує централізоване опалення у містах Миколаївщини та чи є воно ефективним.

Усі програми можна буде переглянути у записі на сайті філії та ютуб-каналі філії.

Нагадаємо Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Миколаївській області — це телеканал UA: МИКОЛАЇВ і радіо Українське радіо Миколаїв.   

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці та Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.

Оперативні новини про Миколаївщину шукайте на діджитал-платформах:

Як повідомити новину журналістам UA: МИКОЛАЇВ?