«Шум твого міста» — на UA: МИКОЛАЇВ стартував проєкт про повсякденне життя миколаївців

«Шум твого міста» — на UA: МИКОЛАЇВ стартував проєкт про повсякденне життя миколаївців

23 лип. 2021

На телеканалі Миколаївського Суспільного UA: МИКОЛАЇВ стартував спецпроєкт «Шум твого міста». Це короткі відео про життя Миколаєва. Рух транспорту на Інгульському мосту, будівництво вольєра для ягуара в зоопарку, міські фонтани у спекотний день, збирання врожаю ранніх зернових це лиш частина того, що почують та побачать телеглядачі Суспільного.

До виготовлення відео долучилися представники різних редакцій Миколаївської філії Суспільного.

«Цей проєкт дає можливість звернути увагу на те, до чого давно звикли, і по-новому побачити й почути знайомі картинки з життя краю. Міста й села Миколаївщини “шумітимуть” не тільки у телеефірі, а і на Українському радіо Миколаїв», — розповіла тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Миколаївської філії Суспільного Галина Щерба.

 

Ідея проєкту «Шум твого міста» належить команді UA: БУКОВИНА. Вони створили серію відео про Чернівці.

Нагадаємо, Суспільне мовлення це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. В Миколаївській області — це телеканал UA: МИКОЛАЇВ і радіо Українське радіо Миколаїв.   

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці та Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.