«Шукаю неординарні історії», — спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» в Миколаєві Олена Клепа

«Шукаю неординарні історії», — спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» в Миколаєві Олена Клепа

12 лип. 2021

15 липня виповниться рік із часу прем`єрного ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Про Миколаївщину телеглядачам Суспільного всієї України розповідає спеціальна кореспондентка проєкту Олена Клепа, яка працює в парі з відеографом Ігорем Чорним.

«Чим довше я працюю на Суспільному, тим більше розумію, що мені круто пощастило. Бути кореспондентом “Ранку на Суспільному” — відповідальна місія. Від мене залежить, якою Миколаївщина постане перед глядачами з усієї України. Особливо це відчувається, коли твій сюжет на Facebook переглянули майже 900 тисяч користувачів. Саме тому, навіть у відпустці, моніторю цікавинки, шукаю неординарні історії, домовляюся про зйомки», — розповідає Олена Клепа.

53 тисячі реакцій, близько 2,5 тисяч коментарів та більше 6 тисяч поширень — таку активність підписників у фейсбук-мережі зібрала історія про миколаївку Тетяну Байдюк. За освітою маляр, за покликанням — художниця. На своєму поверсі перші малюнки на стінах під’їзду малювала гуашшю у 15 років. Це були персонажі з відомих мультфільмів. У 2011-му жінка відновила хобі. Нині у будинку, де мешкає Тетяна, вже мінігалерея, яка займає близько 40 квадратних метрів. 

«Мені не доводиться довго розшукувати героїв для своїх сюжетів. Вони самі мене знаходять, про них говорять їхні вчинки, — каже Олена Клепа. Я люблю Миколаїв. Тут народилася моя мама, тут я народила свого сина, тут я формуюся як особистість. Мені подобається занурюватися в історію регіону, мандрувати областю. У нас є що показати, чим здивувати і про що розповісти».

Діліться власними історіями з журналістами Суспільного: пишіть нам на press.mykolaiv@suspilne.media

Дивіться «Ранок на Суспільному» щобудня з 6:30 до 9:00 на UA: МИКОЛАЇВ та інших регіональних телеканалах Суспільного. Онлайн трансляція — за посиланням.

Нагадаємо, UA: МИКОЛАЇВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. 

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці; та Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.