Літній туризм —  телеміст UA: МИКОЛАЇВ та UA: ХЕРСОН

Літній туризм — телеміст UA: МИКОЛАЇВ та UA: ХЕРСОН

8 лип. 2021

8 липня о 19:15 ведучі програми «Сьогодні. Головне» Миколаївської та Херсонської філій Суспільного Федір Бондар і Оксана Страмнова проведуть спільний телеміст. Тема обговорення — літній туризм у південних областях.

Гості миколаївської студії — радниця голови Миколаївської облдержадміністрації Тетяна Волинець та засновниця ГО «Асоціація лідерів туристичного бізнесу у Миколаївській області» Тетяна Чичкалюк. Із херсонській студії Суспільного увімкнуться віце-президент асоціації «Туризм Херсона» Микола Шаповал та директорка туристичної агенції Катерина Шилкіна. 

Запитаємо спікерів про те, чи готова Миколаївщина та Херсонщина до прийому відпочивальників і туристів цього літа та які об’єкти області найбільш привабливі для туризму й відпочинку? Чи можуть зони відпочинку скласти конкуренцію іншим областям України та зарубіжним курортам та які проблеми гальмують розвиток туризму?

«Минулого тижня у програмі «Сьогодні. Головне» ми обговорювали спільні проблеми із сусідньою Одесою, цього разу на зв’язку Херсон. Телеміст дає можливість його учасникам із різних областей і регіонів обмінятися досвідом, ведучі мають змогу залучити до ефіру ширше коло експертів та надати глядачеві більш повну інформацію на обрану актуальну тему», — зазначає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Миколаївської філії Суспільного Галина Щерба.

Пряму трансляцію програми «Сьогодні. Головне» можна дивитись на телеканалі UA: МИКОЛАЇВ, а також на сайті філії. 

Нагадаємо, UA: МИКОЛАЇВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.  

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці; та UA: Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.