Чемпіонат України з трекових перегонів — за інформаційної підтримки UA: МИКОЛАЇВ

Чемпіонат України з трекових перегонів — за інформаційної підтримки UA: МИКОЛАЇВ

1 лип. 2021

3-4 липня о 16:00 у місті Вознесенськ на місцевому мототреку відбуватимуться третій та четвертий етапи Чемпіонату України з трекових перегонів. Миколаївська філія Суспільного (телеканал UA: МИКОЛАЇВ та UA: Українське радіо Миколаїв) інформаційно підтримує подію.

Читайте також: UA: МИКОЛАЇВ інформаційно підтримає House of Europe  

Трекові перегони передбачають заїзди овальною траєкторією. На змагання приїдуть пілоти з різних міст України: Києва, Черкас, Рівного, Львова, Чернігова. На глядачів чекають дорослі та дитячі заїзди. До перегонів допускаються спеціально підготовлені автомобілі, обладнані каркасами. Нині про участь у етапах заявили 16 автоспортсменів у дорослій групі та 6 – у дитячій. 

«Мототрек Вознесенська – один з найкращих в Україні, і раніше автоспортсмени приїжджали сюди із великим задоволенням. Покриття мототреку ідеально підходить для цього Чемпіонату, тому впродовж вихідних ми проведемо тут два етапи – третій та четвертий, — розповідає організатор, представник Автомобільної федерації України Андрій Яроменко. — Я сам учасник цього Чемпіонату, тож теж дуже хочу проїхатися треком і відродити цю дисципліну у Вознесенську».

Востаннє перегони такого формату відбувалися у місті ще у 2017 році. Цьогорічний Чемпіонат України з трекових перегонів передбачає сім етапів, перші два відбувалися на Львівщині.

У програмі «Діалоги» на UA: Українське радіо Миколаїв Андрій Яроменко розповів, де відбувалися попередні перегони, у якому форматі та скільки ще буде етапів.

«Нам, як місцевому суспільному мовнику, важлива підтримка розвитку спорту, здорового способу життя жителів регіону, заходів, спрямованих на згуртування громади. Трекові перегони, які відбудуться на Миколаївщині, — це і видовищний вид спорту, і привід для сімейного дозвілля», — зазначає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Миколаївської філії Суспільного Галина Щерба.

Нагадаємо, UA: МИКОЛАЇВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.  

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці; та UA: Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.