Про цьогорічний врожай — у телемості Суспільного Миколаївщини та Одещини

Про цьогорічний врожай — у телемості Суспільного Миколаївщини та Одещини

30 чер. 2021

30 червня о 19:20 ведучі програми «Сьогодні. Головне» Миколаївської та Одеської філій Суспільного Федір Бондар і Михайло Кушнір проведуть спільний телеміст.

Читайте також: UA: МИКОЛАЇВ інформаційно підтримає House of Europe 

Під час ефіру ведучі разом із гостями обговорюватимуть, як вплинула негода на сільгоспкультури? Чи є необхідність в  додаткових роботах: внесення добрив, підживлення ґрунтів? Наскільки доступні цього року добрива і паливно-мастильні матеріали? Які обласні програми підтримки аграріїв існують на Миколаївщині та Одещини та в чому полягає підтримка, скільки грошей на це виділяють? Чи є потреба у зрошенні та наскільки вона реалізується, а також чи намагаються аграрії пристосовуватися до глобальних кліматичних змін?

Гостями миколаївської студії Суспільного стануть голова постійної комісії Миколаївської обласної ради з питань аграрної політики, землекористування, розвитку села та продовольчої безпеки, директорка фермерського господарства Надія Іванова та доцент кафедри економічної теорії та суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету Андрій Зінченко. В одеській студії директорка департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОДА Алла Стоянова та керівник фермерського господарства Олександр Денисенко.

Пряму трансляцію програми «Сьогодні. Головне» можна дивитись на телеканалі UA: МИКОЛАЇВ, а також на сайті філії. 

Нагадаємо, UA: МИКОЛАЇВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.  

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Миколаївщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Миколаїв у Фейсбуці, інстаграм-сторінці; та UA: Українському радіо Миколаїв, а також на сайті філії.