МБК "Миколаїв" переграв баскетбольний клуб "Запоріжжя"

13:25, 29 лис. 2019
 
МБК

Після вісімнадцятиденної паузи поновилися виступи команд баскетбольної чоловічої "Суперліги Парі-Матч". У спорткомплексі "Надія" відбулась гра між МБК "Миколаїв" та БК "Запоріжжя".

Стартовий відрізок першої чверті – 6:0 на користь господарів. Протягом першої чверті запоріжці вирівняли гру, за пів хвилини до кінця чверті миколаївці виграти першу десятихвилинку 27:22. У другій чверті господарі збільшили свою перевагу над гостями  і команди пішли на велику перерву з рахунком 50:40 на користь миколаївців. Початок третьої чверті був за баскетболістами із Запоріжжя. Втім, гравці МБК "Миколаїв"  відновили свою перевагу у десять очок – 72:62 після третьої десятихвилинки. В останній чверті господарі збільшили перевагу над запоріжцями. Миколаївці завершили матч перемогою - 96:81. Найрезультативнішим гравцем матчу став Квентін Петерсон, який набрав 37 очок. Капітан БК "Запоріжжя" Андрій Мироненко говорить, що це дуже болісна поразка для команди.

  • Ми дуже сильно налаштовувалися, готувалися. У кожному аспекті гри ми програли і дали забити дуже багато легких очок. Не впоралися з одним гравцем. Гра дуже погана

Тренер гостей Валерій Плеханов каже, тренерський штаб та команда недооцінила гравця МБК "Миколаїв" Квентіна Петерсона.

  • Я вважаю, що команда, яка себе поважає, не має права давати цьому гравцю, зростом метр п’ятдесят в будьонівці, забивати 40 очок, незважаючи на те, що він хороший гравець. Не має права. Лаяти треба всю команду: мене - в першу чергу, команду - в другу. Тобто неправильний вибір тактики, недооцінка. Недооцінка одного гравця.

Капітан МБК "Миколаїв" Олексій Онуфрієв говорить про підготовку до гри з запоріжцями.

  • Ми розбирали їх, ми побоювалися їхнього швидкого прориву. Їхні два маленьких легіонери біжать. У нас було завдання їх зупинити, не дати легкі м’ячі. Десь ми впоралися і в підсумку хороша перемога. Так, були, звичайно, і в захисті помилки, але настрій все перебив.

Головний тренер МБК "Миколаїв" Віталій Черній говорить, результатом матчу він задоволений, грою – не зовсім, зокрема в захисті

Наступну гру миколаївська команда зіграє 30 листопада о 16:00 у спорткомплексі "Надія". Суперником корабелів буде лідер чемпіонату – СК "Прометей" із Кам’янського .

 

Автор – Олександр Гресь
Оператор – Сергій Куропятник