НСЗУ: безоплатні медичні послуги в закладах Миколаєва у 2024 році І 26.02.2024

26 лют. 17:35


Україна бореться, відновлюється, а цивільні допомагають тим, хто потребує допомоги. Серед них і медики, які своєю роботою доводять відданість присязі Гіппократа. Як працюють медичні заклади області, про це йшлося на засіданні колегії управління охорони здоров’я Миколаївської ОВА за підсумками діяльності 2022-2023 років, що відбулася 23 лютого.

За словами вже колишнього начальника управління охорони здоров’я ОВА Максима Безносенка, основними напрямками розвитку медичної галузі Миколаївщини у 2024 році стане впровадження у мережі медичних закладів проєкту «Палата героїв» та створення розгалуженої системи реабілітації в умовах війни та після Перемоги. Під час засідання учасники обговорили питання сталості галузі охорони здоров’я у воєнний час, особливості кадрових змін та контрактування НСЗУ закладів охорони здоров’я у 2024 році. Також в. о. директора Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ Денис Чорний наголосив, що пріоритетними напрямками в роботі НСЗУ на 2024 рік є забезпечення доступу пацієнтів до отримання безоплатних медичних послуг та Програма медичних гарантій на 2024 рік, що, в першу чергу, забезпечує надання пацієнтам якісної медичної допомоги за основним напрямком.

Далі у нашій програмі «Радіодень» дізнаємося:

  • — що передбачає проєкт «Палата героїв» та коли й за яких умов він реалізовуватиметься в нашій області;
  • — як співпрацюватиме НСЗУ із медзакладами Миколаївщини у 2024 році;
  • — як змінилася Програма медичних гарантій.

На прямому зв’язку: в. о. директора Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ Денис Чорний;

Коментарі телефоном: заступниця начальника управління охорони здоров’я Миколаївської ОВА Ірина Ткаченко; директор Миколаївського обласного центру онкології Дмитро Лагочев.

Ведуча: Галина Самойленко

Інші випуски
Більше відео