Наркозалежність: профілактичні заходи серед молоді

3 лис. 17:35


Попри повномасштабну війну, в нашій державі є ще один «внутрішній» ворог: це алкоголізм та наркоманія. Проблема стоїть дуже гостро. Особливо молодь потрапляє в цю біду і в буквальному сенсі сходить з розуму. Протягом останнього часу, саме під час війни, на жаль, спостерігається тенденція до прогресування таких хронічних захворювань, як алкоголізм та наркоманія.

У Миколаївській області за поточний рік співробітниками поліції притягнуто до відповідальності близько 480 осіб, за незаконний обіг наркотичних засобів. Про це повідомляють в управлінні боротьби з наркозлочинністю ГУ НПУ у Миколаївській області На протидію цьому на Миколаївщині реалізують відповідні проєкти. 22 вересня цього року Миколаївська філія Громадської спілки Міжнародна Антинаркотична Асоціація (МАА) уклали меморандум про співпрацю з Департамент освіти і науки Миколаївської ОВА.

Тож далі у програмі «Радіодень» дізнаємося:

• Наскільки змінилася ситуація щодо наркоманії у час війни;

• Які заходи проводять в області щодо боротьби із залежністю;

• Які тематичні проєкти реалізують у закладах ПТО;

На прямому зв’язку: Сергій Рябець керівник Миколаївської філії Міжнародної Антинаркотичної Асоціації.

Коментарі телефоном: Дмитро Рябіков заступник начальника управління боротьби з наркозлочинністю ГУ НПУ у Миколаївській області, Людмила Комісарова заступник директора департаменту освіти та науки Миколаївської ОВА, Тетяна КвАша заступник директора з навчально – виробничої роботи Казанківського професійного аграрного ліцею.

Інші випуски
Більше відео