Миколаїв заливає. Підтримка бізнесу

16 чер. 19:00


Миколаїв заливає

Після дощів останніми днями вулиці міста потопають. У найнижчому місці Миколаєва – на перетині проспекту Центрального та вулиці Малої Морської вода підіймалась на пів метра, - повідомляють кореспонденти суспільного.

Чому після дощів на вулицях Миколаєва виникає підтоплення – причина у конструктивних особливостях каналізації чи у недбалій її експлуатації?

Як розв’язати проблеми та від яких структур це залежить?

Гість – Дмитро Іванов, голова постійної комісії Миколаївської міськради з питань ЖКГ, комунальної власності, благоустрою міста, промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, інформаційних технологій та діджиталізації.

 

Підтримка бізнесу

11 червня у Миколаєві відбувся круглий стіл на тему «Транспорт, перевезення, інфраструктура», – повідомляють кореспонденти Суспільного. Захід організований міжнародною юридичною службою у партнерстві з місцевими підприємствами морегосподарського комплексу та Європейською бізнес асоціацією.

Чим допомагають бізнесу такі зустрічі? Що пропонує підприємствам Європейська бізнес асоціація та з ким вона співпрацює на Миколаївщині?

Гостя (онлайн) – Катерина Морозова, керівниця Південноукраїнського офісу Європейської бізнес асоціації.

Ведуча студії новин – Тетяна Макушева, у гостьовій студії – Ірина Федоровська.

 

Інші випуски
Більше відео