Вихованку інтернату змусили зробити аборт. Плани з добудови Ташлицької ГАЕС

13 кві. 19:00


Вихованку інтернату змусили зробити аборт

  • 10 квітня експерт офісу Уповноваженого Президента України з прав дитини у Миколаївській області Павло Шульга на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив про примушення до аборту 16-річної вихованки школи-інтернату у селі Берізки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 137 КК України «Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей», - повідомляє сайт Національної поліції в Миколаївській області.
  • Що відомо про випадок у Березківському інтернаті? Наскільки захищені права вихованців таких закладів? Що потрібно змінити в організації роботи інтернатів для того, щоб такі випадки були неможливі?
  • Гість (онлайн) – експерт офісу Уповноваженого президента з прав дитини у Миколаївській області Павло Шульга.

Плани з добудови Ташлицької ГАЕС

  • Із 1-го квітня розпочато громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля завершення будівництва Ташлицької ГАЕС, - повідомляє ДП НАЕК «Енергоатом».
  • Як відбувається громадське обговорення в умовах карантину? Як енергетики обґрунтовують необхідність добудови Ташлицької ГАЕС? Чим це загрожує екології та історичним пам’яткам?
  • Гостя – доцентка кафедри екологічної хімії Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова Інна Тимченко.

Ведуча у студії новин - Вікторія Андрушків, у гостьовій студії - Тетяна Мілякіна.

 

Інші випуски
Більше відео