Лікування дітей, хворих на COVID-19. Туристичний потенціал Миколаївщини

17 бер. 19:00


Лікування дітей, хворих на COVID-19

459 нових випадків захворювання на коронавірус зафіксовано за останню добу на Миколаївщині, - повідомляє сайт облдержадміністрації. За даними сайту управління охорони здоров’я миколаївської міськради, станом на 16 березня, у місті виявлено 1 799 дітей, хворих на COVID-19. У зв’язку зі збільшенням кількості інфікованих, відсьогодні учні 5-11 класів Миколаєва переведені на дистанційну форму навчання.

Як коронавірус проявляється у дітей? Які особливості лікування дітей від COVID-19? Що потрібно знати і робити батькам та самим дітям, щоб не інфікуватися?

Гостя – лікарка імуно-інфекційного відділення КНП «Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня» Миколаївської обласної ради Ірина Зінкіна.

Туристичний потенціал Миколаївщини

17 березня директор ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» Михайло Золотухін презентував результати інвентаризації об’єктів історико-туристичної спадщини області.

Наскільки привабливою для туристів і мандрівників може бути Миколаївщина? Що заважає розвитку туристичної галузі області?

Гості: директор ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» Михайло Золотухін; голова правління ГО "Асоціація лідерів туристичного бізнесу" в Миколаївській області Тетяна Чичкалюк.

Інші випуски
Більше відео