Захист екології та інтересів громади. Бізнес в умовах пандемії – прогнози

12 бер. 19:00


Захист екології та інтересів громади

12 березня керівники Миколаївського глиноземного заводу зустрілися з депутатами Галицинівської територіальної громади. Йшлося про плани з будівництва нового об’єкту в комплексі зберігання відходів виробництва підприємства. Напередодні ініціативна група жителів громади та екологів заявили про намір заводу побудувати новий небезпечний об’єкт без погодження з громадою, на території якої це відбуватиметься.

Чому представники громади виступають проти будівництва нового об’єкту? Чим такі об’єкти загрожують навколишньому середовищу? Чому не знайдено застосування для відходів виробництва глинозему?

Гості: кандидатка технічних наук, доцентка кафедри екологічної хімії Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова Інна Тимченко, член ініціативної групи жителів Галицинівської територіальної громади Андрій Білоус.

 

Бізнес в умовах пандемії – прогнози

Як виживатиме український і, зокрема, миколаївський бізнес у 2021 році? Які сфери підприємництва зазнаватимуть найбільших збитків? Як в цих умовах трудова міграція вплине на економіку? Як можуть змінюватися курси валют?

Гість – директор регіонального центру підтримки підприємництва Миколаївської області Володимир Євсєєв.

Ведучий новин – Володимир Степанов. У гостьовій студії – Федір Бондар.

Інші випуски
Більше відео