Реформа системи соціального захисту у громадах | 27.01.2021

27 січ. 17:20


Реформування системи соціального захисту населення в умовах децентралізації. Про це йшлося 25 січня на селекторній нараді з питань організації діяльності органів місцевого самоврядування щодо забезпечення здійснення державної політики у сфері соціального захисту населення в умовах децентралізації.
 
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі зауважив, що на даному етапі важливо в усіх територіальних громадах утворити структурні підрозділи з питань соціального захисту, аби допомогти жителям громади вчасно отримати пільги та субсидії.У програмі «Радіодень» з’ясуємо: що дасть реформа, чим відрізнятиметься нова система соціального захисту населення від існуючої і які її переваги; з якими труднощами стикаються громади в процесі здійснення реформи.
 
Спікер: директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА Оксана Єльчієва.
 
Коментарі:
  • голова Врадіївської територіальної громади Микола Москаленко; голова Доманівської територіальної громади Віктор Власюк;
  • голова Мостівської громади Надія Бабанська;
  • голова Миколаївської обласної організації Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України» Ольга Степаненко.

Ведуча: Оксана Хмельова.

Інші випуски
Більше відео